Markiezen zijn voor een belangrijk deel bepalend voor de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Wij zien de markiezen daarom als visitekaartje van uw pand en vervuilde markiezen zijn ons een doorn in het oog. Wij hebben ons gespecialiseerd in het reinigen van markiezen en zonweringen waarbij wij slechts één doel hebben: het WOW-effect creëren bij onze klanten. U zult verbluft zijn over het resultaat. Nadat wij uw markiezen onder handen hebben genomen, zien deze er weer zo goed als nieuw uit!

Onze unieke reinigingsmethode is al jarenlang de garantie voor succes. De markiezen worden eerst globaal met water afgespoten. Hierna worden de markiezen met speciale zeep, die biologisch afbreekbaar is, ingezeept en geborsteld. Vervolgens worden de markiezen door middel van een speciale hogedrukreiniger compleet gereinigd. Ten slotte worden de markiezen geïmpregneerd. Dit impregneren is essentieel voor een langere levensduur van uw markiezen. Door het impregneren zijn uw markiezen beschermd tegen uv-straling en zullen de markiezen niet verkleuren.

Voor het reinigen van markiezen en zonweringen bent u bij ons dus aan het juiste adres. U kunt ons echter ook benaderen voor onderhoudswerkzaamheden aan uw markiezen en zonweringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van katrollen, touw en biezen. Of aan het oliën van de scharnieren en het repareren van kleine scheurtjes. Hebben uw markiezen geen schoonmaakbeurt nodig, maar wilt u deze wel laten impregneren? Geen probleem, ook dan helpen wij u graag!

Referenties

Onder andere deze bedrijven hebben inmiddels het WOW-effect ervaren!

Florencia

Fysiochiro

R. Gelauff Groenten en Fruit

Laat ons bij u het WOW-effect creëren!

De Kikkerkoning

Aspa Beauty

Pronto Woman