info@multisteam.nl

 • Email

  +31 6 43441489

 • Bel ons nu!

  Markiezen reinigen

  Onze unieke reinigingsmethode is al jarenlang de garantie voor succes! De markiezen worden globaal met water afgespoten. Hierna worden de markiezen met speciale zeep, die biologisch afbreekbaar is, ingezeept en geborsteld. Vervolgens worden de markiezen, door middel van een speciale hoge drukreiniger, compleet gereinigd. Tenslotte worden de markiezen geïmpregneerd. Dit impregneren is essentieel voor een langere levensduur van uw markiezen. Door het impregneren zijn uw markiezen beschermd tegen uv-straling en zullen de markiezen niet verkleuren.

  Onze corebusiness is dus het reinigen van markiezen en zonweringen. U kunt ons echter ook benaderen voor onderhoudswerkzaamheden aan uw markiezen en zonweringen. Denk hierbij, onder andere, aan het vervangen van katrollen, touw en biezen. Het oliën van de scharnieren en het repareren van kleine scheurtjes.

  Hebben uw markiezen geen schoonmaakbeurt nodig maar wilt u deze wel laten impregneren? Geen probleem ook dan helpen wij u graag!

  Referenties

  Bedrijfspand of particuliere woning, het maakt ons niet uit wij komen met liefde uw markiezen of zonweringen reinigen. Ons bedrijf is gevestigd in Den Haag en ons werkgebied is in principe Zuid Holland. Wij nemen ook opdrachten aan buiten Zuid Holland maar zullen hiervoor wel de extra reiskosten in rekening brengen. Hieronder kunt u diverse referenties bekijken van tevreden klanten.

  Hampshire Hotel

  Gransjean wijn & delicatessen

  Restaurant El Gaucho

  Celeste Parfums

  Vrijblijvende offerte

  Wij nodigen u uit om telefonisch contact met ons op te nemen zodat we kennis met u kunnen maken en uw wensen gelijk kunnen bespreken. Geen enkele opdracht is namelijk hetzelfde, wij leveren graag maatwerk en hechten waarde aan een goed contact met onze klanten. Daarom zijn wij van mening dat wij pas een goede prijsafspraak kunnen maken nadat wij u eerst telefonisch hebben gesproken. Twijfel niet en bel ons voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ons bereiken op +31 6 43441489. Uiteraard hopen wij erop dat wij u in dit gesprek kunnen overtuigen van de kwaliteit van onze dienstverlening en dat u ons de kans geeft om het WOW effect ook bij u te creëren.

  NB mocht u toch liever ons contactformulier gebruiken dan kan dat uiteraard. Als u het contactformulier invult dan zorgen wij dat u binnen 24 uur een prijsindicatie van ons ontvangt.

  Gegevens

  Details opdracht  © Copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden   |   GGH Media