info@multisteam.nl

 • Email

  +31 6 43441489

 • Bel ons nu!

  (Tuin)terras reinigen

  Naast het reinigen van markiezen heeft Multisteam zich gespecialiseerd in het reinigen van terrassen. Wij geven uw terras graag de speciale aandacht die het verdient. Tuinterrassen, horeca, het maakt voor ons niet uit.
  Als wij uw terras onder handen hebben genomen dan is alles weer spic en span en kunt u weer genieten van een prachtig schoon terras!

  Referenties

  Bedrijfspand of particuliere woning, het maakt ons niet uit wij komen met liefde uw (tuin)terras reinigen. Ons bedrijf is gevestigd in Den Haag en ons werkgebied is in principe Zuid Holland. Wij nemen ook opdrachten aan buiten Zuid Holland maar zullen hiervoor wel de extra reiskosten in rekening brengen. Hieronder kunt u diverse referenties bekijken van tevreden klanten.

  Koemans snacks & broodjes

  Particuliere tuin

  Vrijblijvende offerte

  Wij nodigen u uit om telefonisch contact met ons op te nemen zodat we kennis met u kunnen maken en uw wensen gelijk kunnen bespreken. Geen enkele opdracht is namelijk hetzelfde, wij leveren graag maatwerk en hechten waarde aan een goed contact met onze klanten. Daarom zijn wij van mening dat wij pas een goede prijsafspraak kunnen maken nadat wij u eerst telefonisch hebben gesproken. Twijfel niet en bel ons voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ons bereiken op +31 6 43441489. Uiteraard hopen wij erop dat wij u in dit gesprek kunnen overtuigen van de kwaliteit van onze dienstverlening en dat u ons de kans geeft om het WOW effect ook bij u te creëren.

  NB mocht u toch liever ons contactformulier gebruiken dan kan dat uiteraard. Als u het contactformulier invult dan zorgen wij dat u binnen 24 uur een prijsindicatie van ons ontvangt.

  © Copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden   |   GGH Media